Om os


Heidi

Heidi.jpeg

Tandlæge og klinikejer. Heidi har haft klinikken i Hørsholm siden 2005, og er uddannet på Københavns Tandlægeskole og Queen Mary University of London, Institute of Dentistry. Hun er formand for Hørsholm-Karlebo Tandlægeselskab, tidligere tandlægekonsulent for Hørsholm kommune og besigtigende tandlæge i klagesager for Region Hovedstaden. Heidi har særlig interesse for kosmetiske behandlinger og især behandling med Inman Aligner og Invisalign. Hun bor i Hørsholm med mand og søn.


Farhina

Farhina_NY.png

Farhina Khan, Tandlæge. Farhina er Cand. Odont fra Københavns Tandlægeskole i 2014. Farhina har desuden arbejdet i Canada i et år. Udover almindelig tandbehandling har Farhina en særlig interesse for kosmetisk plast, keramiske restauringer, genobygning af nedslidte tandsæt og rodbehandlinger. Farhina er kursusaktiv i både ind og udland og er i gang med en 4-årige postgraduate Master uddannelse fra King’s College London for at dygtiggøre sig selv i restaurering af slidte tandsæt og kompleks æstetisk og okklusale problemer.

Privat bor Farhina i Allerød med hendes mand og deres to børn.


søren

søren_NY.png

Søren er klinikkens tandplejer og har særligt speciale i parodontosebehandlinger. Søren er en del af den nye generation af tandplejere med en professionsbachelor i tandpleje fra Københavns Universitet, og udfører derfor både almindelige undersøgelser, komplekse parodontosebehandlinger og andre mindre tandbehandlinger som fx små plastfyldninger og tandblegninger. Privat bor Søren i København.


Ann-sofie

Ann-Sofie er en erfaren og dygtig klinikassistent, som assisterer ved alle slags behandlinger. Desuden har Ann-Sofie ansvaret for vareindkøb. Hun betjener klinikkens patienter telefonisk og ved personlig henvendelse. Ann-Sofie har været på klinikken i 9 år og bor i Hørsholm med sin mand og datter.


Line

line_NY.png

Line er uddannet klinikassistent. Hun assisterer ved behandlinger og betjener klinikkens patienter personligt og telefonisk.


Christina

christina_NY.png

Christina er uddannet klinikassistent. Hun har det administrative ansvar og du vil møde hende i receptionen.


Trine

trine_NY.png

Trine er klinikassistent elev og har været under uddannelse siden sommeren 2017. Trine assistere ved alle behandlinger og betjener klinikkens patienter personligt og telefonisk.


Flemming

Flemming_NY.png

Uddannet på Københavns universitet Tandlægeskole 2006. Frivillig tandlæge på Filippinerne med TUG ( tandsundhed uden grænser).

Klinisk lærer på Københavns tandlægeskole 2008-2012.

2006 kursusrække i implantatindsættelse Astra-tech.

Har arbejdet på egen henvisningklink i kirurgi siden 2010.

Diplom-uddannelse i kirurgi i Tandlægeforeningens regi. 2015-2017

Har ca 50-100 timers efteruddanelse hvert år.


ANJA

Anja er klinikassistentelev og har været under uddannelse siden starten af 2018.

Anja assisterer ved alle typer behandlinger, og betjener klinikkens patienter personligt og telefonisk.

DSC_9342.jpg