Inman aligner

Med Inman Aligner får du lige tænder på få uger. En Inman Aligner er en gennemsigtig aftagelig skinne, der sidder på og skubber på de tænder, der skal rettes. Den er let at tage af og på, f.eks. når man skal spise.


Hvad kan en Inman aligner?
En Inman Aligner kan rette dine skæve tænder. Og i modsætning til almindelig tandregulering som kan tage år, så tager en behandling med Inman Aligner kun 8-16 uger.

 

Josephine D. Bache fik rettet sine tænder på bare 7 uger

Josephine D. Bache

Josephine D. Bache

Josephine D. Bache

Josephine D. Bache

Siden jeg var tolv år gammel hvor mine tænder begyndte at blive mere og mere skæve har jeg gemt mit smil væk med lukkede læber når der skulle tages billeder eller lignende. Mine fortænder strittede til sidst så meget at jeg syntes at mit smil var decideret grimt.

Det var derfor jeg valgte at ringe til Heidi Lund for at få en pris på rettelse af mine tænder. Jeg blev mødt med venligt og professionelt personale, og har igennem hele forløbet følt at det har været alle pengene værd. Min selvtillid er blevet markant bedre som jeg kan tage med mig fremover.

De var dygtige til at forklare forløbet og give information/vejledning undervejs. Den første dag var egentlig den eneste dag, hvor jeg måtte tage en smertestillende pille fordi mine tænder var ømme. Ellers var den første uge kun med minimal ømhed.

Efter en uge gik jeg rent faktisk og troede at min bøjle skulle spændes op igen, men det fandt jeg ud af at den ikke skulle. Det har været komfortabelt og uden komplikationer at have bøjlen i. Jeg var meget overrasket over hvor ‘usynlig’ bøjlen egentlig var, men det var kun i starten af mine venner og familie kommenterede på den og var mest min udtale/'lespen' der blev kommenteret på da man lige skal vende sig til at tale med bøjlen.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan kun anbefale andre der overvejer at gøre det til at springe ud i det. Det har i hvert fald gjort en stor forskel i min hverdag.

 

Johanna fik rettet sine tænder

Johanna

Johanna

Johanna

Johanna

Da jeg var 12-13 år gammel fik jeg tilbudt at få bøjle på min skæve tand. Tandlægen fortalte mig dengang at der var stor sandsynlighed for at tanden kunne rykke tilbage efter jeg havde haft bøjle på, som jeg i øvrigt skulle have på i ubestemt tid. Som teenager er det ikke rigtigt noget attraktivt tilbud og jeg overvejede det ikke engang. Jeg mente ikke min tand fejlende noget – det var kun charmerende!

Efter nogen tid begynde det at genere mig mere og mere, og for et par år siden undersøgte jeg, hvad det ville koste at få rettet den ene tand på plads. Prisen var høj og tandlægen kunne ikke garantere en fast pris – den kunne godt stige.
Det turde jeg ikke og lod det ligge igen.

Pludseligt en dag havde jeg fået nok, nu er det nu, jeg spurgte min egen tandlæge Heidi – hun svarede at det kunne vi sagtnes finde ud af. Jeg er under hele behandlingen blevet behandlet så professionelt, med faste besøg og løbende kontrol. Det var en fornøjelse at gå til tandlæge og lige spændende hver gang, at se hvordan tanden flyttede sig.

Selve bøjlen har egentlig fungeret fint - jeg skulle bruge en uges tid på at vænne mig til den. Eftersom mit arbejde kræver at jeg står foran en stor forsamling og taler flere gange om ugen, passede det mig perfekt at bøjlen kunne tages af og på. Jeg fik en del små sår i starten, men fik så noget med hjem som gjorde at bøjlen ikke længere kunne genere mit tandkød. Jeg har ikke på noget tidspunkt haft behov for smertestillende.

Heidi og hendes team er meget dygtige, hvilket jeg forventede. Men er blevet positivt overrasket over deres empati og nærvær – jeg er blevet behandlet topprofessionelt med personlighed og høj service siden vi startede – kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Nu smiler jeg igen!